TAKUUEHDOT

Kaikilla verkkokaupassamme tai myymälässämme myynnissä olevilla uusilla soittimilla on valmistajan takuu. Takuun pituus ja sisältö vaihtelevat valmistajittain. Kunkin valmistajan ajantasaisimmat takuuehdot löytyvät valmistajien sivuilta, soittimeen sovelletaan aina myyntihetkellä voimassa olleita takuuehtoja. Takuuehdot toimitetaan soittimen mukana. Kaikkien uusien soittimien takuun ulkopuolelle on rajattu normaalista kulumisesta johtuvat viat sekä viat, jotka johtuvat soittimen virheellisestä tai huolimattomasta käsittelystä. Soittimien mukana tulleilla tarvikkeilla kuten kotelolla on tavallisesti soitinta lyhyempi takuu.

Käytettyjen soittimien kohdalla annamme Huilupisteen oman takuun. Käytetyn soittimen takuun pituus ja ehdot vaihtelevat soittimen iän ja huoltohistorian mukaan. Takuuehdot toimitetaan soittimen mukana. Käytettyjen soittimien takuun ulkopuolelle on rajattu normaalista kulumisesta johtuvat viat sekä viat, jotka johtuvat soittimen virheellisestä tai huolimattomasta käsittelystä. Käytettyjen soittimien kohdalla annettu takuu koskee ainoastaan soitinta. Käytettyjen soittimien kohdalla tuleville käytetyille tarvikkeille, kuten koteloille, emme anna takuuta. Emme myy käytettyjä soittimia selvästi viallisten käytettyjen koteloiden tai muiden tarvikkeiden kanssa, mutta emme voi antaa niille varsinaista takuuta. 

Myynnissä olevien tarvikkeiden osalta mahdollinen takuutieto löytyy verkkokaupan tilausvahvistuksessa tai kuitissa.

Annamme huolloillemme takuun. Takuun pituus riippuu tehdystä huollosta tai korjauksesta. Pienemmissä huolloissa (säädöt, pienet korjaukset ja perushuollot) on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu. Takuu ei koske virheellisestä tai huolimattomasta käsittelystä johtuvia vikoja. Tyytyväisyystakuu ei koske tilanteita, joissa asiakas on tietoinen, että soitin tarvitsisi selvästi tehtyä huoltoa laajempaa huoltoa eikä tilanteita, joissa olemme työtä vastaanottaessa tai huoltoraportissa todenneet soittimen laadun olevan heikko. Täyshuolloissa ja tyynytyksissä on 6 kk:n takuu. Huoltojen takuu ei koske virheellisestä tai huolimattomasta käytöstä eikä onnettomuuksista johtuvia vikoja.