Soittimen lähetys- ja pakkausohjeet

PAKKAAMINEN

1) Tarkista ensin kevyesti heiluttelemalla, että soitin on tiiviisti omassa kotelossaan. Mikäli soitin pääsee heilumaan kotelonsa sisällä reilusti, tiivistä koteloa esim. puhtaalla mikrokuituliinalla tai sopivan kokoisilla vaahtomuovin palasilla.

2) Kääri soitinkotelo kuplamuoviin ennen lähetyslaatikkoon tai -pussiin laittamista. Toinen vaihtoehto on täyttää lähetyslaatikko vaahtomuovin paloilla tai esimerkiksi sanomalehdestä tehdyillä paperipalloilla.

3) Laita lähetyslaatikon tai -pussin sisään paperi, josta löytyvät kaikki yhteystietosi eli nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Sekä mahdolliset muut huomiot huoltoon, soittimen takaisin lähettämiseen tms. liittyen.

4) Sulje lähetyslaatikko tai -pussi huolellisesti.

LÄHETTÄMINEN

Lähetä soittimesi Matkahuollon palveluja käyttäen. Osta lähetys osoitteesta www.matkahuolto.fi. Huilupisteen tiedot löytyvät alta. Älä valitse pakettiautomaattia toimituspisteeksi. Valitsethan vaihtoehdoista “Toimitus ovelle klo 8-16.”, jotta paketit ohjautuvat suoraan ovellemme. Lähetykset voi ohjata Matkahuollon toimipisteeseen noudettavaksi, jos vastaanottaja ei ole paikalla. Jos viet valmiin paketin Matkahuollon omaan toimipisteeseen tai Matkahuollon asiamiehelle, on paketti nopeammin perille kuin pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, yms.) vietynä.

Kiireellisimmissä tapauksissa voit käyttää Matkahuollon toimipisteistä ostettavaa Pika-pakettia, jolloin paketti tulee perille jopa muutamassa tunnissa.

Huilupisteen tiedot:

HUILUPISTE
Laivastokatu 1B A
00160 HELSINKI

Matkahuollon asiakasnumero: 9440809
Puhelinnumeromme: 041 459 6789
Sähköpostiosoite: info@huilupiste.fi

Mikäli et voi käyttää Matkahuoltoa soittimesi lähettämiseen, otathan meihin yhteyttä, ennen kuin lähetät paketin!